• Menu

'Jungle Talks' masterclass met Ter Laak Orchids

Op 13 oktober verzorgt Richard ter Laak van Ter Laak Orchids een masterclass over internationalisering van productiebedrijven. Richard zal antwoorden geven op de vragen hoe, waar, waarmee, met wie en waarom Ter Laak actief is geworden in het buitenland. Het laatste kwartier zal een blik in de toekomst worden geworpen. Welke uitdagingen liggen er in het verschiet? Is Ter Laak zelf in staat om die uitdagingen het hoofd te bieden of kunnen stagiaires of young professionals een helpende hand toesteken? Jongeren die zich aangesproken voelen, kunnen zich aanmelden voor het webinar van 27 oktober.

Pitch webinar

Donderdag 27 oktober kan er worden gepitched op 1 of 2 opdrachten die Ter Laak op 13 oktober heeft gepresenteerd. De pitches zullen van professionele feedback worden voorzien door docenten en uiteraard door Ter Laak zelf. De winnende pitchers worden uitgenodigd bij Ter Laak voor een stageplek of mogelijk zelfs een baan. Niet geselecteerde pitchers worden diezelfde dag nog in contact gebracht met alle deelnemers van dit webinar. Doel hiervan is om meerdere toppers met elkaar in contact te brengen.

Try out

Deze eerste internationaliseringssessie van Jungle Talks is een try out en zal om die reden in het Nederlands worden gehouden. De webinars gaan daarna in het Engels verder tot juni 2017. Elke maand zal een nationale of internationale tuinbouwtopper een masterclass verzorgen. Elke ondernemer stelt daar 1 of meerdere stages of werkplekken tegenover. Studenten en young professionals kunnen hierop ‘solliciteren’ tijdens een pitch webinar.

Aanmelden

De webinars worden gehouden op 13 oktober en 27 oktober van 16.00 tot 17.00 uur. Ga voor meer informatie naar de website van Jungle Talks of meld u zich direct aan voor de masterclass van 13 oktober via deze link. Aanmelden voor het pitch webinar op 27 oktober kan hier. Neem voor vragen contact op met Ed Smit: ideas@ideavelop.biz.