• Menu

Go Café Robogreens & Flowers

De innovatie in de groene sector gaan razendsnel. Daarom organiseert Groen onderwijscenrtum op 14 november het Go Café Robogreens & Flowers bij HilverdaKooij B.V. aan de Mijnsherenweg in De Kwakel.

Programma
15:45 Inloop koffie en thee
16:15 Welkom bij HilverdaKooij BV

16:20 Rondleiding door de showkassen van HilverdaKooij BV - account- en productmanagers van Hilverda Kooij BV leiden ons rond op dit toonaangevende veredelings- en vermeerderingsbedrijf in de sierteelt. Hierbij zal er naast het nieuwe sortiment snijbloemen, tuin- en potplanten ook aandacht zijn voor innovatie in de teelttechniek.

17:00 '50 Jaar automatisering in de glastuinbouw' door Martin van Gogh, algemeen directeur van Hoogendoorn Automatisering B.V. Hoogendoorn is al 50 jaar een grote speler binnen de automatisering van de glastuinbouw. 

17:30 'Help een Robot op de tuin' door Herbert ten Have. Ten Have werkt bij Delft Robotics BV. Dit bedrijf levert verschillende robots aan bedrijven in de groene sector, waaronder een machine die Yucca-stammen poot bij een potplanten bedrijf.

18:00 'Yougotto move it, move it' door Marc van den Berg van Berg Hortimotive BV. Dit is een internationaal vooraanstaande toeleverancier met interne logistiek als rode draad door het hele bedrijf en het levert al jaren oplossingen voor de interne logistiek in de glastuinbouw.

18:30 Netwerkborrel en lichte maaltijd
19:30 Afsluiting

Toegang gratis, aanmelden verplicht.
Aanmelden kan door een mail te sturen met bedrijf - naam - aantal personen naar groenonderwijscentrum@wellant.nl ovv van Go Cafe Go Café Robogreens & Flowers  14 november.