• Menu

GO Café Boskoop groot succes

12 Juni j.l vond in Boskoop het laatste GO Café van dit schooljaar plaats. Dit keer waren we te gast bij de GARDEN TRIALS & TRADE een beurs vol innovaties op het gebied van tuinplanten.
Samen met Proba en de Greenport Boskoop was er een afwisselend programma opgezet dat bestond uit een bezoek van beurs, twee sprekers en een netwerk borrel.

De eerste spreker was Natalia Hamill , Bailey Nurseries. Zij vertelde over de manier waarop in de verenigde staten op het moment de marketing aanpakt. Het blijkt dat in Amerika televisie nog steeds een grote rol speelt, maar ook het delen van ervaringen door middel van het door klanten uploaden van foto's is een steeds vaker gebruikte marketing tool.


Romeo Sommers , By Romeo, nam de microfoon over en daagde het publiek door te veronderstellen dat Branding bij tuinplanten ooit zo ver gaan dat mensen een tattoo zetten met hun favoriete plant i.p.v hun motorfiets.


Het café werd bezocht door een grote groep studenten van Wellantcollege en internationale studenten van Hogeschool Inholland.
Bianca de Jong nodigde de studenten uit om 15 juni naar het carriëre plein te komen tijdens de open dagen bij diverse bedrijven in de Greenport Boskoop.