• Menu

12 maart: Green Unplugged Boskoop. Hét event voor uw leerlingen om zich voor te bereiden op hun loopbaan!

Green Unplugged is een inspirerend event van Groen Onderwijscentrum in samenwerking met het groene bedrijfsleven. Donderdag 12 maart 2020 maken leerlingen uit de regio Boskoop via Green unplugged kennis met de veelomvattende wereld van de groene sector: high tech innovaties, internationale handel, slimme logistiek, teelt en veredeling. Een sector met veel carrièremogelijkheden waar je nooit bent uitgeleerd. De wereld van onze toekomst!

Bedrijfsbezoeken en workshops
Via de bedrijfsbezoeken en interactieve workshops in de regio Boskoop leren de jongeren de wereld van deze Greenport zelf kennen. Op locatie! De workshops bieden een brede keuzemogelijkheid op het gebied van o.a. logistiek, internationale handel, marketing, teelt, techniek en hovenier.

Bekijk hier een impressie van een eerder event.

Doelgroepen 
Leerlingen vmbo-3 en -4 (gl, tl en kader)
Leerlingen havo-4
Decanen

Datum
12 maart 2020
13.00 – 16.00 uur

Startlocatie
Natuurtuin ‘de Veenmol’, hier vindt de opening van het programma plaats. Vanaf deze locatie worden de leerlingen met busjes naar de verschillende bedrijven gereden. Om 15.45 is de afsluiting van het event weer op de Natuurtuin.

Programma
Het programma bestaat uit twee bedrijfsbezoeken en twee workshops (naar keuze). De bedrijfsbezoeken geeft de jongeren een beeld van de groene, internationale sector. Planten die worden verhandeld over de hele wereld, internationale beurzen om in contact te komen met nieuwe klanten, grote technische innovaties om arbeid te besparen, duurzame oplossingen, verschillende aspecten van een organisatie en de brede functiemogelijkheden binnen een bedrijf. De workshops zijn volledig interactief en gericht op een specifieke richting waar de leerlingen vooraf hun interesse kunnen aangeven.

Deelname is gratis. Bekijk de flyer van Green Unplugged Boskoop

Organisator
Groen onderwijscentrum, Wellantcollege Boskoop en Stichting Greenport regio Boskoop

Meer informatie en inschrijven?
Mia Timmer / 06 38 19 95 00 / goevents@wellant.nl