• Menu

GO 2 DO BUSINESS!

Zes Business Ideeën van leerlingen van Wellantcollege, vmbo en mbo, gaan het op donderdag 15 maart in een pitch van ieder ca. 2 minuten opnemen tegen zes start-ups uit het programma Zaai Aalsmeer. 

Groen Onderwijscentrum organiseert dit event samen met de Gemeente Aalsmeer en is de aftrap van het Aalsmeer Flower Festival. Het wordt georganiseerd in The Beach, Oosteinderweg 247, 1432 AT Aalsmeer.

Zaai is een programma voor startende ondernemers van de gemeente Aalsmeer. Deze mensen worden net als de leerlingen van Wellantcollege gecoacht en geholpen bij het opzetten van een eigen bedrijf.

De deelnemers moeten in een korte presentatie hun bedrijfsidee presenteren en een vakjury er van overtuigen dat het Businessidee goed en haalbaar is. De vakjury bestaat uit afgevaardigden van de Rabobank, Royal van Zanten, Green Career Consult, en Loogman. Na afloop van de presentatie stelt de jury, bestaande uit ondernemers uit Aalsmeer, vragen over de Pitch. Aan het eind krijgen alle deelnemende bedrijven tips en tops van de jury en wordt er een winnaar bekend gemaakt.

De winnende Pitch krijgt een prijs.

Programma

16.00 uur Inloop koffie en thee.
16.30 uur Opening.
16.40 uur Voorstellen jury.
16.45 uur Ronde 1 van de pitches.
17.15 uur Pauze met verfrissing.
17.30 uur Ronde 2 van de pitches.
18.00 uur Jury overleg en voor deelnemers en publiek een hapje en een drankje.
18.15 uur Uitslag en prijsuitreiking.
18.30 uur Afsluiting.
18.45 uur Ondernemersevent waarbij de deelnemers ook van harte welkom zijn.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen voor publiek. U kunt zich aanmelden via b.nienhuis@wellant.nl