• Menu

Onderwijs meets Tuinbouw @Royal FloraHolland Trade Fair

Leerlingen maken kennis met de tuinbouw via Green Unplugged van het Groen onderwijscentrum. Nú is het tijd voor de docenten, mentoren en decanen: we willen u graag uitnodigen voor een groene bijeenkomst op de Royal FloraHolland Trade Fair, op 9 november 2017.

Onderwijs meets Tuinbouw
Deze handelsbeurs is dé plaats waar de internationale sierteelt samenkomt, om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen. Kwekers en veredelaars uit binnen - en buitenland presenteren hun aanbod en tonen de nieuwste productontwikkelingen en concepten. Exporteurs, groothandelaren en hun klanten uit binnen- en buitenland laten zich op de beurs inspireren door een compleet overzicht van het aanbod bloemen, planten, productconcepten, noviteiten, marktontwikkelingen en consumententrends.

Het is dé plek waar u kunt zien hoe dynamisch en internationaal de tuinbouw is. Waar u zelf kunt kennismaken met de veelomvattende wereld van de tuinbouw. Want, achter een tomaat, een appel en een bos rozen zit een hele wereld. Een wereld die leeft en overal vertakkingen heeft. Ook waar u die niet verwacht, zoals bij innovatie, marketing, internationale handel en techniek. Oer-Hollands, met een internationale reputatie.

Naast bijdrages van Mariëla van der Meer, projectleider Groen onderwijscentrum, en Hans Ligtenberg, docent-expert Groene Bedrijfskunde Inholland, staat er uiteraard ook een rondgang over de beurs op het programma.


Wanneer:
            9 november 2017
Waar:                   In en rond de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer
Tijdstip:               15:30 – 18: 00 uur inclusief borrel

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: goevents@wellant.nl Graag vóór 3 november aanstaande. Het programma volgt na de aanmelding.

Meer informatie
Mia Timmer, Groen onderwijscentrum, 06-3819 9500