• Menu

Groen onderwijscentrum promoot groene opleidingen op ‘Studie Experience’ in Zaandam

Op de regionale studiebeurs 'Studie Experience' in Zaandam  stond de stand van Groen onderwijscentrum op 15 oktober volop in de belangstelling.

Binnen Groen onderwijscentrum werken Wellantcollege en Inholland samen om de mogelijkheden van modern groen onderwijs uit te dragen. De stand werd dan ook bemand door studenten en docenten van deze scholen. Onderwijs en bedrijfsleven presenteerden de groene sector op smaakvolle wijze.

Firma Looije tomaten had een aantal proefdozen met hun befaamde honingtomaten geleverd. Dit werkte als een magneet voor iedereen op de beurs. Men bleef maar proeven. Pieter Wijkmans had met de Bromelia's van de firma Corn Bak bloemwerk gemaakt, om de stand aan te kleden. InHolland had een kleine kas geleverd, waarin plantjes groeiden. Tijdens de hele dag waren studenten bezig met het maken van kransen en het geven van informatie.

Door al deze activiteiten kreeg de stand veel belangstelling van potentiële leerlingen. De groene sector is zo weer onder de aandacht gebracht en op de kaart gezet. Kortom een geslaagde missie!