• Menu

Go Events Green unplugged Boskoop krijgt een vervolg!

Jongeren maken op locatie kennis met de verrassende wereld van de tuinbouw.
Na het succesvolle event van vorig jaar gaat ook dit jaar Green Unplugged Boskoop weer van start. ‘Green Unplugged’ is een inspirerend event van Groen onderwijscentrum in samenwerking met het groene bedrijfsleven. Donderdag 8 maart 2018 maken leerlingen uit de regio Boskoop via Green unplugged kennis met de veelomvattende wereld van de groene sector. Een wereld die leeft en overal om je heen aanwezig is. Zoals bij duurzame energie, gezondheid, innovatie, economische kracht, internationale handel en techniek. Oer-Hollands, met een internationale reputatie. Een wereld die ook uw leerlingen niet willen missen!

Bedrijfsbezoeken en workshops
Via de bedrijfsbezoeken en interactieve workshops in de regio Boskoop leren de jongeren de wereld van deze Greenport zelf kennen. Op locatie! De workshops bieden een brede keuzemogelijkheid op het gebied van o.a. logistiek, internationale handel, marketing, teelt en techniek. Tijdens de bedrijfsbezoeken maken de leerlingen hun eigen vlog. Én de beste vlogger van dit event wint een verrassende prijs!

Doelgroepen
Leerlingen vmbo-3 en -4 (gl, tl en kader)
Leerlingen havo-4
Decanen

Datum
8 maart 2018: 13.00 – 16.00 uur

Startlocatie
Natuurtuin ‘de Veenmol’

Deelname
Gratis (inclusief vervoer vanaf Natuurtuin ‘de Veenmol’)

Organisator
Groen onderwijscentrum, Wellantcollege Boskoop en stichting Greenport Regio Boskoop

Deelnemende bedrijven
GreenLink, Van der Salm Boskoop, Jan Spek Rozen, Groengroep, Kolster, Koos Buitenhuis, Groen-Direkt Boskoop, M. van der Spek Groep, van der Starre, Designstar, InfoGroen, Naktuinbouw, Houtman Logistiek en Hoogeveen Plants.


Meer informatie en inschrijven?
www.groenonderwijscentrum.nl
Mia Timmer / 06 38 19 95 00 / goevents@wellant.nl