• Menu

Go Café: 'Goede Bodem, Zuiver Water'

Op 10 januari organiseert Groen onderwijscentrum  samen met Flower Science een bijeenkomst over  ‘Bodem- en Waterhuishouding in 2030’. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd op de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen.

Er zijn drie interestante presentaties rondom dit thema: Arie-Jan Broere is ontwikkelaar van Dynamic Water System, een gesloten waterbeheerssysteem dat onder andere wordt toegepast in de teelt van Lelies. John Huiberts is een van weinige biologische bloembollentelers in Nederland. Hij heeft veel ervaring met het verbeteren van de voedings- en waterhuishouding in de bodem op een duurzame wijze. Harm Gerrits van het Hoogheemraadschap van Rijnland licht het belang van een goede waterkwaliteit toe, schetst te verwachten ontwikkelingen en gaat in gesprek over de mogelijkheden om de waterkwaliteit in de Greenport te verbeteren. 

De bijeenkomst wordt afgesloten met een lichte maaltijd en netwerkborrel.

Als u zich aanmeldt  krijgt u een toegangsbewijs voor de Mechanisatietentoonstelling toegestuurd. U kunt voor of na de bijeenkomst uiteraard ook de tentoonstelling bezoeken.   

Waar: Mechanisatietentoonstelling, Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen

Wanneer: 10 januari 2017

Tijdstip: 16.30 – 19.30 uur, inloop vanaf 16,15 uur

Entree: Toegang gratis, aanmelding verplicht via onderstaande button.

JA, ik kom naar de bijeenkomst!