• Menu

Go Café ' Zicht op Licht'

Op 15 november organiseert Groen Onderwijscentrum een bijeenkomst over  de nieuwste ontwikkelingen  en praktijk ervaring met belichting in de glastuinbouw. De bijeenkomst start met presentatie van Eric Poot van Wageningen UR Glastuinbouw Bleiswijk, gevolgd door een inleiding van Theo Tekstra van Gavita Nederland BV uit Aalsmeer. 

Erik Poot gaat in op de nieuwste ontwikkelingen en onderzoekresultaten van belichting met o.a groen Led licht zoals uitgevoerd op het proefstation te Bleiswijk. Gavita Nederland BV, vertegenwoordigd door Theo Tekstra, produceert en ontwerpt armaturen en reflectoren. Het bedrijf berekent voor glastuinbouwbedrijven de lichtbehoefte en technische installatie.  

Dit Go café vindt plaats Florist Holland, een gerbera-vermeerderingsbedrijf in De Kwakel (Dwarsweg 15, 1424 PL De Kwakel) Een bezoek aan de installatie van Gavita Nederland BV staat ook op het programma. De bijeenkomst is voor kwekers van zowel groente als sierteeltproducten, toeleveranciers, studenten en onderwijzend personeel uit de sector. Er wordt afgesloten met een netwerkborrel en lichte maaltijd.

Locatie: Dwarsweg 15, 1424 PL De Kwakel
Datum: 15 november 2016
Tijdstip: 16:30 - 19:30

Toegang gratis, aanmelden verplicht voor 10 november