• Menu

Flower Science Café Het geld ligt op de plank

Ondernemen en innovatie kosten geld. En meestal ligt dat geld niet op de plank. Vijf experts openen deuren voor u richting subsidies, fondsen of andere financieringsmogelijkheden. Wilt u weten of hier ook voor u een kans ligt? Kom dan naar ons Flower Science Café op 29 september bij de Kwekerij en Theedrinkerij Noordwijk Buiten.

Gratis geld op 29 september
Het eerste Flower Science café van dit seizoen gaat over geld; gratis geld, geld dat op de plank ligt en wacht om te worden benut. Maar hoe kom je aan dit geld? Is dat geld er ook voor een familiebedrijf of een mkb’er? Wanneer is het beste moment om een plan te presenteren? Bij wie moet u eigenlijk zijn? Onder de vaardige leiding van de in het vak gewaardeerde Sjaak Langeslag informeren vijf experts u over de verschillende mogelijkheden van subsidies, fondsen en financieringen. Zij vertellen de tips en trucs om het beschikbare geld aan te spreken. 

 In gesprek met vijf experts

De volgende experts die u wegwijs gaan maken zijn:

Hans Dreijklufft:          Innovation Quarter, UNIIQ fonds
Marc de Bruijne:          Provincie Zuid Holland
Martin Bremer:            Haute Equipe, Partners in Public
Willem Heemskerk:     Rabobank Bollenstreek
Edwin Jongbloed:        Flynth

 De vijf experts zitten in een panel en beantwoorden alle vragen die op hen worden afgevuurd. Om u te helpen de juiste vragen aan de juiste persoon te stellen, hebben wij factsheets gemaakt, die wij ter plekke uitdelen. Sjaak Langeslag legt deze middag de verbindingen.

Komt u ook?
Het café vindt plaats op 29 september bij Kwekerij en Theedrinkerij Noordwijk Buiten aan de Leeweg 14 te Noordwijk.

Het programma is als volgt:

15.30-16.00    inloop
16.00-17.30    in gesprek met de experts o.l.v. Sjaak Langeslag
17.30-18.30    netwerkborrel

In verband met de catering en faciliteiten, hebben we graag zicht op de aanmeldingen. Aanmelden kan via www.flowersciencecenter.nl

Nieuwe serie Flower Science cafés
De zomer is voorbij en dat betekent dat wij weer starten met een nieuwe reeks Flower Science cafés. Deze cafés zijn een initiatief van de gemeente Lisse en organiseren wij rondom een thema dat speelt in de bloembollensector. Iedereen die onderneemt in de bollensector in of buiten de Bollenstreek is welkom op onze maandelijkse cafés. Naast interessante sprekers ontmoet u hier ook uw collega’s.