• Menu

Pilot week 1: Future Investments

Wellant mbo Aalsmeer in het teken van Future Investments
De sierteeltsector is een sector waarin innovatie en duurzaamheid volop in de belangstelling staat; om succesvol te blijven, houden bedrijven zich bezig met de laatste ontwikkelingen. Het is belangrijk dat de studenten als toekomstige beroepsbeoefenaars hier een bijdrage aan kunnen leveren. Om de studenten hierop voor te bereiden wordt er steeds meer samengewerkt met het bedrijfsleven.

Hierop inspelend, organiseren de samenwerkingspartners van de PPS een pilotweek. Wellantcollege heeft als eerste het initiatief genomen en start in de week van 19-23 februari met de projectweek 'Future Investments'.

Alle studenten van Wellant mbo Aalsmeer nemen deel aan deze projectweek. De lessen worden uit het rooster geschrapt en in plaats daarvan gaan ze aan de slag met echte vraagstukken uit het bedrijfsleven die aan het begin van de week door opdrachtgevers worden gepitcht. Daarnaast worden er workshops, gastlessen en excursies georganiseerd. Aan het einde van de week presenteren de studenten de uitkomsten aan hun opdrachtgevers.

GO Café
Op donderdag 22 februari vindt het GO café Back to the Future plaats van 16.30 - 19.30 uur. U bent van harte welkom om deze bij te wonen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar groenonderwijscentrum@wellant.nl.

 

 

 

 

 

Wij kijken uit naar een leerzame en bruisende week waar studenten samen met bedrijven werken aan hun toekomst!